Advisor med speciale i commissioning, teknik, CTS, HVAC

Commissioning, teknik, CTS

Vi udbygger teknikområdet i vest med tekniske kompetencer.

Vi har netop sagt velkommen til Leszek Misztal, der med særlig ekspertise inden for indeklimastyring, CTS og HVAC bliver ny mand på teknikholdet.

Med en baggrund som maskiningeniør og Technical Product Manager har Leszek gennem 25 år opbygget en særdeles markant viden og erfaring med produktudvikling hos Danfoss med henblik på at skabe godt indeklima og styring heraf.

Som link mellem R&D og de udførende entreprenører har Leszek arbejdet med udvikling af mekanisk- og elektroniskstyrede varme- og kølesystemer, klimakontrolprodukter samt radiatortermostater/-ventiler og værktøjer til samme. Som product manager har han haft ansvar for hele udviklingsprocessen af nye produkter, fra markedsanalyser, over selve produktudviklingsarbejdet, til lancering overfor forhandlere og installatører.

I V2C vil Leszek blandt andet beskæftige sig med commissioningledelse, fagtilsyn, indregulering, fejlfinding, vurdering af energibesparelser, energioptimering samt teknikgranskninger og dermed skabe sunde bygninger samt bedre driftsforhold for vores kunder i Vest.

Vi glæder os til samarbejdet! 

Leszek kan træffes på telefon 54550907og på mail lmi@v2c.dk