Uvildig bygherrerådgivning

Totalrådgivningsudbud for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Med Tyréns i spidsen har vi sammen med Link Arkitektur, Ingeniør’ne og Rørbæk og Møller vundet totalrådgivningsudbud på Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 2 for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse til en samlet værdi på omkring 1,2 mia.

Opgaven omfatter totalrådgivning. V2C har flere referencer med opgaver løst for Forsvaret og skal varetage byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering (AMK-P og AMK-B), styring af økonomi, styring af tid, projektoptimering og totaløkonomiske beregninger for fase 2 (herunder granskning), aflevering, samt 1-års eftersyn og opfølgning på eftersyn.

Den udbudte totalrådgivning omfatter desuden tilpasning af tidligere projektmateriale udarbejdet under fase 1 af Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter, idet aftalen indeholder granskning af det eksisterende materiale og optimering af dette samt foretagelse af alle beregninger for fase 2.

Mange relevante erfaringer

– Vi har et stærkt team i de firmaer, vi består af. Teamet kender hinanden godt og har tilsammen en lang række relevante erfaringer fra længerevarende samarbejde med offentlige bygherrer og erfaringer fra projekter der er direkte sammenlignelige med projekterne omfattet af den udbudte aftale. Med kombinationen af vores erfaring og kompetencer er jeg overbevist om, at vi kan være med til at give projekterne mere kvalitet og sikre bygbarheden, siger Peer Kisbye, direktør, V2C.

Samlet danner teamet et solidt fundament for at skabe et driftssikkert samarbejde, hvor innovation og ’ud af boksen tænkning’ er i hovedsædet. Dette i et tæt samarbejde med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, som en aktiv og deltagende bygherre.

Læs mere her 

Du kan også læse hele nyheden på:

Building-Supply

Dagens Byggeri

Byens Ejendomme

Bygtek