Ulrik har lang erfaring med entrepriseledelse, byggeledelse, projektledelse samt projekteringsledelse inden for nybygning og renovering. Han har desuden beskæftiget sig med byggeøkonomi, byggejura og tilbudsarbejde. Med en veludviklet økonomisk forståelse finder Ulrik de mest fordelagtige løsninger inden for det økonomiske spillerum. Med en god statisk forståelse er Ulrik også stærk på konstruktioner.

Ulriks store styrke er især at skabe værdi på projekterne allerede fra de indledende faser. Han samler trådende fra start og spotter risici. Derved forebygger han fejl og fordyrelser, før spaden stikkes i jorden.

Ulrik er rigtig god til at få et team til at fungere og yde det bedste. Han giver plads til andre, så de kan præstere det, de er bedst til. Ulrik skaber stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere, der rækker ud over det enkelte projekt.

Ulrik er god til at bevare overblikket og holde fokus på målet. Han udfordrer og stiller spørgsmål for at optimere løsninger og projektforløb for derved at finde den hurtigste og mest optimale måde at nå frem til målet.

Ulrik er energisk og arbejdsom. Han forstår vigtigheden af god kommunikation og evner at få folk til at spille hinanden gode på tværs af fagligheder.

Fokus på struktur, sikkerhed og arbejdsmiljø er kendetegnende for Ulriks tilgang til projekt, proces og resultat.

Med Ulrik i spidsen er det aldrig tilfældighederne, der styrer slagets gang.