bygherrerådgiver

Teknik, CTS, BMS

Som garvet projektleder inden for CTS  og EL har Brian erfaring fra både ind- og udland, hvilket har givet ham en stærk kulturel forståelse. Brian har hovedsageligt erfaring fra lufthavnsprojekter, sygehusprojekter og teknisk bygningsdrift med udvidelse- samt nybyggerier, hvor han har stået for de tekniske installationer. Fagligt har Brian det fulde overblik over et byggeris CTS på det overordnede plan såvel som detailniveau.

Brian kan med sin erfaring fra både elektrikervirksomheder og større multinationale selskaber varetage alle bygherrens interesser i komplicerede projekter og processer relateret til CTS styring, ventilation- varme- samt kølestyringer, ABA. ABDL.

Brian er en nøgleperson i forbindelse med opgaver inden for automatik samt opbygning af styringssystemer ved om- og nybygninger.

Erfaringsmæssigt har Brian således arbejdet med om- og nybygning af CTS / IBI anlæg på projekter i mange år. Dialogen, forståelsen og til tider ´den specielle kunde´ håndteres med største naturlighed. Brian forstår opgaven med at formidle, kommunikere og arbejde sammen med andre.

Brian er kendetegnet ved at tage lederskab på flere niveauer. Som person er han struktureret, engageret, vedholdende og har overblik med sans for detaljer, når han sætter sig ind i opgaver. Han er positiv og en udadvendt person med en god situationsfornemmelse.


  • Bygherrerådgivning
  • CTS og BMS
  • Projekteringsledelse
  • Projektledelse
  • El
  • Byggeledelse (teknik)

Kontakt Brian Kristensen

Tel: 61 60 48 57

Mail: bkr@v2c.dk