Søren Hougaard Madsen
Advisor
27 51 03 97
Innovation
Bygherrerådgivning
Bygherresparring
Risikovurdering og -styring
Procesledelse og facilitering
Projektledelse
Projekteringsledelse
Projektgranskning

Procesledelse, styring og koordinering

Med stor dedikation varetager Søren projekteringsledelse, byggeledelse og risikostyring i komplekse byggeprojekter. Han sikrer, at byggeprocesser bliver så effektive som muligt, og at projekterne kommer i mål til aftalt tid, økonomi og kvalitet. Søren har solid erfaring med koordinering, ledelse og styring af store byggesager. Hans tilgang er kendetegnet ved stor grundighed og en knivskarp analytisk sans, som sikrer, at der tages højde for alle parametre med størst mulig udbytte.

Søren har arbejdet med byggeri fra forskellige vinkler gennem et karriereforløb med roller som både bygherre, entreprenør og projektchef. Han har opbygget stor faglig indsigt i bygge- og anlægsbranchen fra både bygherre- og entreprenørsiden, som han bruger til at levere en fyldestgørende rådgivning.

Søren insisterer på at udfordre status quo. Han skubber grænserne for, hvad der er muligt og ser generelt tingene fra et større perspektiv. Han er en mand med visioner og ideer med en kreativ og innovativ gnist, som han formår at omsætte til værdifulde løsninger.