Energiteknik, energioptimering, Cx

Rasmus har en baggrund som energitekniker med speciale i energioptimeringer inden for nybygning og renovering af både boligbyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri.

Med stor indsigt i VVS og fjernvarme, herunder i konvertering fra gamle damp-, gas og oliecentraler til nye energioptimerede fjernvarmeanlæg, bidrager Rasmus til at skabe stabil drift og vedligehold af tekniske anlæg/varmecentraler.

Rasmus leverer installationsteknisk rådgivning og med sine byggetekniske kompetencer er han i stand til at identificere eventuelle faldgruber og risici på projekter eller byggepladser, altid med fokus på fremdrift og arbejdsmiljø. Med sikker hånd foretager han tværfaglige fejlsøgninger og kvalitetssikring på de tekniske anlæg.

Rasmus har erfaring med at involvere personer i en udfordret proces på både tid, plads og økonomi, og lykkes med at få alle til at levere kvalificeret arbejde til tiden og til prisen. Han bruger den konstruktive dialog med de involverede parter til at afdække eventuelle udfordringer i projektet, sådan at disse afhjælpes hurtigst muligt.

Rasmus brænder for at optimere de energimæssige ressourcer, der er til rådighed, for at udnytte dem optimalt. Ambitionen er at være med til at optimere tilgangen og måden, man udnytter ressourcer på i dag og i fremtiden.

Rasmus’ erfaring med VVS installationer i almindelighed gør ham til en stærk ressource på byggepladsen, både som assistance for byggeleder, og når det gælder commissioning  og ift. de tekniske granskninger.


  • VVS
  • Teknik
  • Commissioning af tekniske anlæg og installationer
  • Fjernvarme
  • Energioptimering

Kontakt Rasmus Brade

Tel: 54 55 03 03

Mail: rba@v2c.dk