Space planning, adfærdsanalyse

Space planning, adfærdsanalyse

Med kompetencer inden for byggeri og design optimerer Michael kvadratmeter til stor værdi for organisationer og brugere.

Michael er uddannet tømrer og har desuden en kandidatgrad fra Danmarks Designskole. Han er en analytisk og kreativ space planner med et skarpt blik for at se og udnytte omgivelsernes potentiale. Michael brænder for at lave gode løsninger, der skaber bedre rammer med brugernes trivsel i centrum.

Michael har en høj indlevelsesevne i kundens og slutbrugerens virkelighed og skaber indretningskoncepter, der udtrykker vision og værdier. Rum der afspejler kulturen og understøtter de strategiske mål samt styrker de sociale relationer.

Med udgangspunkt i analyser af arealer, arbejdsgange og behov, bruger Michael sin viden til at forbedre det fysiske miljø og arbejdsmønstre, der imødekommer brugernes ønsker og mål.

Med innovation, kreativitet og originalitet kombineret med realisme fra lang praktisk erfaring som selvstændig skubber Michael til grænserne for de fysiske miljøer til stor værdi for kunden.Kontakt Michael Strøm

Tel: 27 51 03 97

Mail: msr@v2c.dk