boligbyggeri projekteringsledelse

Boligbyggeri, projekteringsledelse

Michael er oprindeligt uddannet ingeniør og har en årelang erfaring både som entreprenør og som projektudvikler. Denne stærke kombination gør ham i stand til at udtænke løsninger fra forskellige perspektiver, der imødekommer brugernes ønsker og behov.

Michael er specialiseret i boligbyggeri. Han styrer hele udviklingsprocessen og afdækker risici, der kan have indflydelse på ejendommens værdi og potentialer. Michael sikrer bygbarhed inden for budgetterne i det udviklede. Han ved, hvor ejendommens anvendelse og drift kan optimeres og har desuden et stort kendskab til de juridiske, økonomiske, tekniske og driftsmæssige forhold indenfor due dilligence processen.

Med flere store og komplekse boligprojekter bag sig har Michael en stor indsigt i køberes behov og krav til det færdige byggeri. Han sørger for, at byggeriet er salgbart, og at entreprenørerne kan bygge det inden for budgettet.

Michael har desuden en stor viden inden for infrastruktur, logistik og entreprisegrænser – en viden der giver stor værdi på projekterne.

 


  • Bygherrerådgivning
  • Procesledelse
  • Projektoptimering
  • Risikostyring
  • Projekteringsledelse

Kontakt Michael Mottlau

Tel: 22 79 90 07

Mail: mhm@v2c.dk