quantity surveyor økonomistyring

Quantity surveyor, økonomistyring

Claus har mange års erfaring fra entreprenørbranchen, der spænder fra produktions- entreprise-, og projektledelse til tids- og procesplanlægning, facilitering og ikke mindst tilbudsberegning og tilbudsledelse. Med styringsværktøjer og kompetencer der matcher entreprenørens, sikrer Claus således et fornuftigt set-up, hvad angår økonomi, tid, logistik og kontrakter.

Udover byggeriets kommercielle del er en af Claus’ spidskompetencer lean construction og de dertilhørende værktøjer både i hovedentrepriser og totalentrepriser inden for henholdsvis boligbyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri.

Claus karakteriseres som værende rationel, loyal og beslutsom med fokus på at strukturere opgaverne, så målet bliver nået. Claus er god til at følge op på tingene og udtrykke anerkendelse over for dem, der har udført de aftalte arbejdsopgaver.

Claus faciliterer og tager gerne ejerskab for proces og projekt. Med omhu og dedikation styrer Claus processen til stor værdi for projektet.Kontakt Claus Schmidt

Tel: 54 55 75 50

Mail: cls@v2c.dk