Projektledelse, byggeledelse

André har siddet i rollen som både byggeleder, bygherrerådgiver, entrepriseleder og projektleder, primært indenfor renoveringer, ombygninger og modernisering af erhvervslejemål og offentlige institutioner. De mange roller gør ham i stand til at anskue byggeriet fra forskellige vinkler, se muligheder og finde gode løsninger på forskelligartede udfordringer, hvilket medvirker til bygbarhed og fremdrift.

Med synlig tilstedeværelse skaber André sammenspil mellem de mange involverede fag, så bygge- og anlægsprojekter kan føres sikkert i mål inden for de aftalte rammer af tid, kvalitet og økonomi. Han har stort fokus på miljø og sikkerhed på byggepladsen og sikrer god information til alle interessenter.

André har desuden forståelse for bygherres ønsker og behov, og har en evne for udvikling/genfortolkning af eksisterende erhvervskvadratmeter. Han leverer kvalificerede forslag til byggetekniske ændringer, der er energioptimerende.

André er grundig, systematisk og arbejdsom og skaber gode relationer og en fælles ånd på de projekter, han er involveret i.


  • Projektledelse
  • Byggeledelse (klimaskærm og komplettering)
  • Arbejdsmiljøkoordinering

Kontakt André Dupont

Tel: 28 10 95 83

Mail: aud@v2c.dk