Beskrivelse

Domea opfører 83 bæredygtige og fleksible boliger i kvarteret omkring Smørum Rådhus, beliggende i Egedal Kommune.

Projektet består af renovering af det gamle rådhus og ændring til almene boliger. Herudover bygges der nye boliger i rådhuset samt på det tilstødende areal. Bebyggelsen omfatter energioptimerede lejligheder med små gårdhaver i centrum af Smørum. Boligerne kan tilpasses både singler, børnefamilier og ældre.

Lejlighederne opføres som fleksible moduler i fem forskellige størrelser fra 38 til 110 kvadratmeter. 27 af lejlighederne er beliggende i det eksisterende rådhus, andre indrettes i to etager på taget af rådhuset eller i det grønne område omkring rådhuset.

Boligerne i Rådhuslunden opfylder kravene til bygningsklasse 2020, med et meget lavt eneriforbrug. Derudover bidrager byggeriet positivt til nærmiljøet i Smørum ved at producere energi, rense grundvandet, genbruge regnvandet, rense luften og skabe mere biodiversitet med grønne facader og tage.

V2C’s rolle

V2C har ydet uvildig juridisk og økonomisk rådgivning, herunder entreprenørgranskning af hovedprojektet med henblik på fejlretning og opdatering af projektændringer før udførelse af byggeriet.

V2C har forestået granskning, tidsplanlægning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering (AMK-P).

V2C har yderligere stået for uafhængig rådgivning inden for granskning og kvalitetssikring af projekteringen. Desuden samprojektering og optimering af projektet for at kunne overholde budgetrammen. Der er udført justeringer og optimering af alle tekniske installationer (Commissioning)  for at sikre at de virker efter hensigten før overdragelse til drift.

BYGHERRE:

Boligselskabet Rosenvænget v/ Domea

BYGGERI:

Boligbyggeri

BYGGESUM:

117 mio. kr.

BY/REGION:

Smørum

AREAL:

7.846 m²

Uvildig bygherrerådgivning entreprenørgranskning