partner og direktør i V2C udviklingt, Amir Nuspahic, projekt, v2c

I starten af året fik vi sat fart på vores søsterselskab V2C Udvikling med ny partner og direktør Amir Nuspahic. Det har Estate Media skrevet en nyhed om.

V2C Udvikling driver og udvikler projekter, fra ideen opstår til projektets realisering. Vi rådgiver udviklere og sikrer, at processen optimeres. Det skaber et bedre grundlag for at risikoafdække og optimere afkastet for investor, blandt andet fordi flere led skæres væk, og fordi investoren handler på et oplyst grundlag. Amir Nuspahic skal med sin erfaring og store byggetekniske kendskab være med til at videreudvikle V2C Udvikling.

 I V2C Udvikling får jeg mulighed for at udleve en drøm om at udvikle projekter på en ny, økonomisk og bæredygtig måde. Kvaliteten af byggeriet i alle henseender skal være i top, hvor miljømæssig bæredygtighed prioriteres, og forbrugs- og driftsomkostninger minimeres. I et tæt samarbejde med V2C har jeg her et bagland af alle de rigtige og nødvendige kompetencer. Jeg har med stor interesse fulgt V2C´s rejse fra start, og vil gerne være en del af holdet og V2C’s værdier i projektudviklingsarbejdet, siger Amir Nuspahic.

 

Vi er glade for den energi og det drive, Amir kommer med og over den værdi, han er med til at skabe for vores kunder.

Amir kontaktes på telefon 2895 5281 og mail amn@v2c.dk Du er velkommen til at ringe, hvis du har et spændende projekt, eller hvis du bare gerne vil høre mere om V2C Udvikling.

Læs hele artiklen fra Estate Media.