V2C er netop hjemvendt fra en veloverstået MIPIM, og vi vil gerne takke for en udbytterig og inspirerende messe. Vi har fået en masse positive oplevelser, en spændende ordre, 10 mødeaftaler i kalenderen og en masse visitkort med os hjem i bagagen.

Tilsammen har vi, fem mand, skabt kontakt til over 100 nye relevante netværksforbindelser – med tryk på nye! Det er både kontakter til store bygherrer, private investorer, almene boligselskaber og advokater. Alle har det til fælles, at de er et udvalg af branchens absolut bedste mænd og kvinder. Og det er netop det, der har gjort MIPIM til verdens førende internationale ejendomsmesse. Der er ingen tvivl om, at MIPIM er et forum, der indeholder masser af potentielle muligheder og kontakter, der bare venter på at blive opdaget.

 

En kilde til idéer og innovation

Vi har haft rig mulighed for at fortælle om vores unikke organisation på messen. Vi blev mødt med stor interesse for vores ydelser og den kvalitetsmæssige samt økonomiske merværdi, vi skaber for bygherrer. Vi har præsenteret konceptet den ”uvildige bygherrerådgiver,” der rådgiver på ydelser ud fra entreprenørens mindset. Vi fik sat client construction, lean commissioning og entreprenørgranskning på agendaen og delt ud af vores viden.

Vi har altså skabt Kendskab men også meget Kundskab på MIPIM. Og det er netop det, netværk handler om – om at bevæge sig naturligt mellem at give og modtage! Det handler om at dele tanker, ideer, viden, erfaringer og udfordringer og om at skabe et fælles fundament. Om at lytte og udvide perspektivet. Om at skabe og udvikle relationer. At netværke er at skabe merværdi i forbindelsen mellem mennesker. For det er de menneskelige relationer og den faglige sparring, som i bedste fald kaster en ordre af sig.

At udbygge sit netværk er en investering, der tager tid. Det minisamfund der bliver bygget op i Cannes i dagene under MIPIM, giver mulighed for effektivt at netværke med kendte såvel som nye potentielle samarbejdspartnere. Om det er solen og de smukke omgivelser, som den franske riviera byder på, eller om det er boblerne i glasset, er det fantastisk, hvordan den tid det almindeligvis kræver at opbygge relationer, på magisk vis kortes ned når man er på MIPIM.

Alt i alt har det været en travl og vellykket messe. Vi glæder os helt vildt til i 2018 at møde et fantastisk udvalg af branchens bedste folk på MIPIM og høre om alle de spændende ting, der sker i branchen i Danmark og internationalt.

Nu står den på opfølgning. Nåede du ikke at tale med os i Cannes, er du velkommen til at komme forbi til en kop kaffe på vores kontor i Valby. Tag kontakt til Lars Blaaberg på 20150012 eller Peer Kisbye på 22447233 for nærmere aftale.