Bygherrens uvildige samarbejdspartner igennem alle byggeriets faser

V2C udfører risikoafdækning i alle byggeriets faser. Vi ser værdien i det kompetencebaserede byggeri og dækker med vores team mange af de kompetencer, som bygherrerådgivere og entreprenører traditionelt leverer tilsammen. Kort og godt sætter vi bygherren for bordenden og giver denne tryghed gennem hele byggeprocessen.

Vi hjælper med at skabe et solidt beslutningsgrundlag på det højeste faglige niveau. Vi er drevet af lysten og evnen til at sætte vores faglighed i spil for at levere de bedste løsninger for vores kunder.

V2C’s medarbejdere er alle passionerede mennesker med årelang erfaring fra både projektering, udførelse af byggeri og drift af bygninger fra både entreprenørvirksomheder og bygherreorganisationer. Vi kender livet på byggepladsen og har konkret byggeteknisk erfaring. Det giver os de rette forudsætninger for at rådgive og hjælpe med at skabe værdi i alle byggeriets faser.

Vi arbejder engageret sammen med vores kunder, og vi anser os selv som værende en del af jeres team.

Netværk og vidensdeling er en væsentlig del af vores DNA. Vi videreformidler og vidensdeler vores erfaringer og kompetencer med branchen gennem undervisning, seminarer, konferencer og sparringsforløb.

V2C skaber et solidt beslutningsgrundlag for landets bygherrer og løser hver dag komplekse opgaver i nogle af branchens mest udfordrende byggeprojekter