Seneste indlæg

Beslag
  • 14 Jan, 2022

Befæstelse og beslag i tusindvisBeslag og befæstelse dækker over alt lige fra søm, skruer og bolte til dørgreb, hyldeknægte, og hængsler mv. Det vil sige, at uanset hvilket byggeprojekt du går i krig med, får du brug for én eller flere slags af disse, og til langt de fleste byggeopgaver i hjemmet skal du bruge forskellige former for befæstelse i metal. Det er en klar fordel for dig at købe beslag online hos v2c, da vi giver dig markedets skarpeste priser og største udvalg.

Byggemarked online
  • 02 Dec, 2021

Danskerne er mestre i at “gøre det selv”, når der skal bygges og renoveres. Dette skyldes både stoltheden over at være skaber af sit eget hjem, og at du kan hente store besparelser på arbejdskraft og materialer. Hvorfor ikke gøre dit næste gør-det-selv-projekt så billigt som muligt? Ved at købe dine byggematerialer online hos v2c sparer du betydelige summer på udgifter til projektet. I vores byggemarked online har vi aldrig tomme hylder, og du finder med garanti alt, du skal bruge, i vores uendelige sortiment.

Håndværktøj
  • 18 Nov, 2021

Dit professionelle håndværktøjHammer, skruetrækker, sav, knibtang... Håndværktøj er gør-det-selv-menneskets bedste ven og en ganske uundværlig del af enhver husstand. Uanset om din værktøjskasse er ny og tom eller blot trænger til en opdatering, finder du værktøj i alle mærker og afskygninger her hos v2c. Find de enkeltdele, du lige står og mangler, eller køb komplette værktøjssæt i forskelle størrelser. Uanset hvad du søger, finder du i vores store sortiment billig håndværktøj - naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvordan bygger man en terrasse?
  • 02 Nov, 2021

Hvordan bygger man en terrasse nemt og billigt? Der er store besparelser at hente ved selv at kaste sig over konstruktion af en ny, lækker træterrasse, frem for at betale arbejdskraft til professionelle håndværkere og overpris på materialer. Læs vores guide her med tips og tricks til forårets gør-det-selv-projekt og bestil dine byggematerialer online hos v2c for både at spare penge og tid på projektet. Materialerne bliver leveret til din hoveddør og er klar til at blive omdannet til havens nye samlingssted, når du har tid.