Beslag

  • 14 Jan, 2022

Befæstelse og beslag i tusindvis

Beslag og befæstelse dækker over alt lige fra søm, skruer og bolte til dørgreb, hyldeknægte, og hængsler mv. Det vil sige, at uanset hvilket byggeprojekt du går i krig med, får du brug for én eller flere slags af disse, og til langt de fleste byggeopgaver i hjemmet skal du bruge forskellige former for befæstelse i metal. Det er en klar fordel for dig at købe beslag online hos v2c, da vi giver dig markedets skarpeste priser og største udvalg.

Vi tilbyder endvidere utallige salgs kvalitetsværktøj og byggematerialer online i de mål og materiale, som du skal bruge. Hos os behøver du kun at handle ét sted - vi har nemlig altid fyldte hylder.

Hold på vinduer og hylder

Dit valg af beslag er afgørende for dit bygningsværks holdbarhed og robusthed. Husk derfor også, at du hos os kan købe skruer i passende størrelse, der er egnet til det materiale, du vil fæstne. Vinkelbeslag fåes f.eks. både til møbeltræ, beton og metal.

Beslag kan også tænkes ind i indretningen af dit hjem. F.eks. er det i tiden moderne med trådhyldebærere (også kaldet racks), som giver et råt, New Yorker-look. Til vinduet kan du vælge gammeldags anverfere i klassisk messing eller med børnesikring. De fungerer som beskyttelse for børn, men giver også øget sikring mod indbrud.

Holdbarhed og kvalitet

De rette beslag gør træarbejdet både lettere og hurtigere, og du undgår at skulle gøre arbejdet om efter en enkelt sæson. Galvaniserede og varmforzinkede beslag og hængsler holder mange år udendørs og er velegnede til byggeprojekter som terrasser, skure og hegn. Få fat i det rette tilbehør til dine beslag online og anskaf dig det rette håndværktøjøkologisk chokolade til dine projekter hos os - det vil gøre gør-det-selv både nemmere og sjovere.

Forlæng vinduet eller dørens levetid ved at skifte beslag. Vi har alle beslag til de mindre renoveringsopgaver. Hvis du mangler et klædeligt hjørnebeslag til at holde den originale vinduesramme sammen eller dørkroge til at undgå smækkende døre, så findes det her. Opgradér evt. dit gamle køkken hurtigt og billigt med nye håndtag af børstet, rustfrit stål og installér soft close i alle skuffer og skabe.