Leszek Misztal
Advisor - Aarhus
54550907
Granskning af HVAC for bygbarhed
Commissioningledelse – Cx
Vurdering af energibesparelser
Styring af indeklima
Fagtilsyn af HVAC
Sparring om tekniske løsninger
Bygherrerådgivning

Teknik og commissioning, CX

Med en baggrund som maskiningeniør og Technical Product Manager har Leszek gennem 25 år opbygget en markant erfaring og viden om tekniske installationer med særlig ekspertise inden for indeklimastyring, CTS og HVAC.

Leszek har et dybdegående kendskab til mekanisk- og elektroniskstyrede varme- og kølesystemer, klimakontrolprodukter samt radiatortermostater/-ventiler og værktøjer til samme. Med denne viden skaber han energioptimerende løsninger, godt indeklima og styring heraf samt bedre driftsforhold for vores kunder.

Leszeks kompetencer ligger inden for commissioningledelse, fagtilsyn, indregulering, fejlfinding, vurdering af energibesparelser, energioptimering og teknikgranskninger fra start til slut. Han har et stærkt support-gen og screener kundernes behov for at kunne starte de rigtige projekter op og føre dem ud i livet, med vejledninger til de udførende entreprenører.

Leszek har desuden opbygget en stor forretningsforståelse og har erfaring med value selling, hvor energibesparelser har spillet en afgørende rolle i overbevisningsprocessen om, at renovering af varmeanlæg kan betale sig.