En personlighed med kant fylder rundt

En personlighed med kant fylder rundt

Søren Hougaard Madsen, V2C, 60 år

Søren Hougaard Madsen rundede søndag d. 19. november et skarpt hjørne.

Søren er uddannet arkitekt og bygningskonstruktør. I et 30-årigt karriereforløb med job som bygherre hos Falck, entreprenør hos NCC, projektchef hos C. W. Obel og bygherrerådgiver hos Rambøll har Søren arbejdet med byggeri fra forskellige vinkler og opbygget stor faglig indsigt i bygge- og anlægsbranchen fra både bygherre- og entreprenørsiden. En erfaring han hver dag bruger til stor værdi for landets bygherrer.

Siden 2016 har Søren været advisor hos V2C, hvor han med stor dedikation og fokus varetager projekteringsledelse, byggeledelse og risikostyring i komplekse byggeprojekter for bygherrer, som bl.a. tæller Nyboder, Østre Gasværk Teater og Generationernes Hus. Han sikrer, at byggeprocesser bliver så effektive som muligt, og at projekterne kommer i mål til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

 

Kreativitet, kvalitet og høje ambitioner

Søren er en karismatisk personlighed med en stærk faglighed, som smitter af på de projekter, han engagerer sig i. Han er en mand med visioner og ideer med en kreativ og innovativ gnist.

Søren insisterer på at udfordre status quo med sine til tider markante holdninger og synspunkter. Han skubber grænserne for, hvad der er muligt og ser generelt tingene fra et større perspektiv til stor inspiration for sine omgivelser.

Når arbejdet ikke kalder, er det musik, golf, rejser med familien, ski og tango, der fylder mest i Sørens liv. Fællesnævneren for alt hvad Søren foretager sig – i privaten som professionelt – er den høje kvalitetsbevidsthed samt et tårnhøjt ambitionsniveau.

Søren Hougaard Madsen

Telefon: 27 51 03 97

Mail: shm@v2c.dk